Salutació Societat Balear de Contracepció

Benvolguda companya / Benvolgut company,

Amb enorme satisfacció tenim el gust d’anunciar-vos la I Jornada de la Societat Balear de Contracepció, que tindrà lloc a Hospital Son Llatzer el dia 1 de Octubre de 2021. Serà la primera reunió científica que donarà pas a la constitució de la Societat Balear de Contracepció, societat autonòmica dins de la Societat Espanyola de Contracepció.

La Societat Balear de Contracepció donarà resposta a les nombroses sol·licituds de professionals de les Illes Balears que, dedicats a la salut sexual i reproductiva, demanaven una organització professional que representàs la nostra comunitat científica en l’àmbit del nostre territori autonòmic.

Sens dubte la salut sexual i reproductiva, l’estudi i el coneixement dels mètodes anticonceptius, el consell contraceptiu amb l’atenció i l’accés de la població balear a aquests mètodes seran els objectius principals de la Societat Balear de Contracepció, cosa que ens permetrà esdevenir interlocutors amb l’Administració sanitària de les Illes Balears.

Consideram que el programa científic que hem dissenyat per a aquesta primera reunió havia de consistir en una primera posada en comú d’objectius i projectes que ens permetin iniciar una marxa en què l’intercanvi de coneixements s’adapti a les necessitats i ajudi a prestar una atenció de més qualitat. Per això comptam amb tot el suport de la Societat Espanyola de Contracepció.

Us animam a participar en aquest il·lusionant projecte i esperam que ens acompanyeu en la nostra singladura.

Cordialment,

Francisco Javier Agüera
Comitè Organitzador